luni, 1 iunie 2020

Am Fost In Padure (VINE FURTUNA!) Cu Hamacul, Foc, Gatit, Mananc Si Beau Cafea #thegreenboy Romania


Desi am vrut sa ies la o gura de aer proaspat, de mult timp, acest lucru nu a fost posibil din mai multe motive. 
Cel mai important motiv, a fost actuala pandemie si regulile stricte de parasit localitatea de doniciliu. 
Intr-un final am reusit sa ajung si la aceasta oaza de energie, am reusit sa ma bucur de putinul timp, pe care l-am avut la dispozitie, si am hotarat sa impart cu voi aceasta deosebita experienta. 
Sigur ca in acest video, nu am putut sa prezint chiar tot ce am facut in acea zi deosebita, insa intr-o oarecare masura (zic eu acceptabila), va puteti da seama cat de frumoasa a fost iesirea :). 
Sa speram ca ne vom putea bucura impreuna de cat mai multe astfel de iesiri, si daca se poate, sa fie si mai frumoase, cele ce vor urma! 
Dupa cum spuneam si in video, ma gandesc sa impart cu voi, la propriu aceste iesiri, si anume sa accept ca anumite persoane sa ma insoteasca pentru o zi sau doua, in anumite calatorii/drumetii prin mijlocul naturii. 
Daca vrei sa fi una din acele persoane, va trebui sa-mi scri pe facebook si in functie de posibilitati, vom discuta si vom stabili cum vom face. 
Fiecare persoana, care va dori sa ma insoteasca in acest tip de iesiri, va trebui inainte de toate, sa iubeasca/respecte natura. 
Mai multe detalii puteti gasi in acest articol.